Thuis

Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Slitter Rewinder Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit Slitter Rewinder Machine voor verkoop
Klantenoverzichten
De Japanse klanten aan de productie van het bedrijf zijn van plan om zeer tevreden, natte productielijn te kopen en tot dusver gewerkt.

—— Japans

Japanse klantenorden voor de productie van katoenen stootkussenapparaat, zeer tevreden met de kwaliteit van productiemateriaal.

—— Japans

De aankoop van een blad dat machine Russische klanten vouwt, tevreden met het productieproces, koopt materiaal in successie.

—— Russische

De klanten van India kopen niet-geweven stoffen die machine vouwen en het verpakkende materiaal, is zeer tevreden met onze professionele dienst van de klantendienst.

—— India

Ik ben online Chatten Nu

Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

1
Jiaxing Ruixing Machinery  Co., Ltd
De Machinesco. van Jiaxingsruixing, Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : QiXing
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 100-1000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 90% - 100%

De Machines die van Jiaxingsruixing Co., Ltd vervaardigen die in 1995 wordt gevestigd, de specialist in het uitvinden, het ontwerpen, productie en marketing van niet-geweven stoffenmachines en servetmachines meer dan 15 jaar, hebben het lood in China op het gebied van de productie van stabiele kwaliteitsmachines genomen en het niet-geweven materiaal van hoogte - kwaliteit aan lokale en overzee markten aan de volledige tevredenheid van dit gebied over de hele wereld, waarvoor JXRX uitstekende hoge reputatie heeft gehouden, - kwaliteit en de snelle dienst geleverd. 

De de technische bijstandsteun van JXRX en de snelle dienst worden verleend door een uitstekend personeel van de hoogst opgeleide ingenieurs die altijd reserve zullen zijn om eender welke problemen voor u op te lossen en uw machines te houden op elk ogenblik efficiënt lopend.

De machines van JXRX worden ontworpen en voor de enige bereidheid in mening vervaardigd om alle machines te vervaardigen die de perfecte prestaties en de hoge productie moeten voorstellen om eisen van onze klanten volledig te ontmoeten. Elke machine is ons meesterwerk door ons ononderbroken onderzoek en verbetering die het optimum te bereiken wordt gestandaardiseerd hen snel en gemakkelijk te vervangen, ondertussen, maken wij ook delen om de behoefte tevreden te stellen aan de speciale verzoeken en de nauwkeurige documenten te bouwen voor alle verkochte machines van de eeuwige dienst voor u de hele tijd te zijn.

Wij geloven dat onze stabiele machines voor zich kunnen spreken. De stabiliteit van de machines is de werkgever.

Contactgegevens
Jiaxing Ruixing Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. chu

Tel.: 86-573-82693811

Fax: 86-573-83958656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)