Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD
Thuis

CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Машина хорошо работает, после продажи услуги на месте! Goede machineprestaties, de naverkoopdienst op zijn plaats

—— Alex ***

Geschikte levering, deskundige ingenieurs!

—— Tuyen ***

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Kwaliteitsborging en de dienstverplichting

 

1 Kwaliteitsborging、

Ons bedrijf kan drie voorwaarden als basis vergen om productkwaliteit, namelijk, personeelskwaliteit, ontwerp en productie en proces niveau, en strikt kwaliteitsborgingsysteem te verzekeren.

 

1). Personeelskwaliteit

Het bedrijf hecht groot belang aan de verbetering van personeelskwaliteit. Het bedrijf heeft de plastic elites van het machineontwerp en beheerstalenten op hoog niveau. De frontlinieexploitanten zijn deskundige technici. Het bedrijf leidt hen ook in partijen op houden verbeterend hun vaardigheden. Dergelijke ontwerpers op hoog niveau en deskundige productietechnici leggen de fundamenten voor het verzekeren van de kwaliteit van producten.

 

2). Ontwerp, vervaardigings en procesniveau

Het bedrijf hecht groot belang aan de kwaliteit van werknemers, vooral aan het bijwerken van technologie en de verbetering van productietechnologie. Het bedrijf heeft samenwerking en steun met relevante binnenlandse hogescholen en universiteiten en onderzoekinstituten, en vaak stuurt technisch personeel gevestigd en gehandhaafd om onregelmatige opleiding op korte termijn te ontvangen, om hun ontwerpniveau te verbeteren en ervoor te zorgen dat het materiaal van het bedrijf vooruit in hetzelfde type in China houdt.

 

3). Strikt kwaliteitsborgingsysteem

Naast ontwerpers op hoog niveau, gevorderde productietechnologie en de productielijnarbeiders van uitstekende kwaliteit, heeft ons bedrijf ook een volledige reeks van perfect kwaliteitsbeheersysteem, dat in strikte overeenstemming met ISO9001 loopt: de kwaliteitssysteem van 2000, en controles het hoogste niveau van elk kwaliteitscontrolepunt, om de verdere verbetering van kwaliteit en de belangen van klanten te verzekeren.

 

2、 Technische de dienstverplichting

 

1). Ons bedrijf zal het materiaal alvorens de fabriek testen te verlaten en nodigt de gebruiker voor inleidende inspectie vóór verzending uit.

2). Verantwoordelijk ben voor de installatie en die het opdragen van het materiaal, zorgt ervoor dat het opdragen binnen de tijd voltooid wordt in het contract wordt gespecificeerd. De productie is normaal. Demander zal voor de raad en het onderbrengen van uitgaven van de installatie en het opdragen van personeel verantwoordelijk zijn.

3). „Drie Waarborgen“ zullen die voor de producten worden uitgevoerd voor een periode van één jaar worden verkocht. Tijdens de „Drie Waarborgen“ periode, is ons bedrijf verantwoordelijk voor vrije behoud en vervanging van om het even welke schade aan essentiële onderdelen (behalve ongepaste verrichting en kwetsbare delen).

 

3、 na de verkoopdienst verplichting

1) om de belangen van klanten te verzekeren, verleent ons bedrijf de levenslange dienst voor het materiaal.

2) Ons bedrijf zal klanten van hoogte - kwaliteit en goede prijsvervangstukken lange tijd voorzien.

3) Het bedrijf geeft vrije technische die raad voor het materiaal oorspronkelijk door gebruikers wordt bevolen.

 

CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 0CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 1CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 2CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 3CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 4CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD kwaliteitscontrole 5

Certificaten
 • China CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD certificaten

  Standaard:ISO9001

  Aantal:7697A20Q10461R0S

  Uitgiftedatum:2020-05-18

  Vervaldatum:2023-05-17

  Scope / Range:Non-woven chemical fiber production line

  Uitgegeven door:HEAD CERTIFICATION

 • China CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:M.2020.206.C9311

  Uitgiftedatum:2020-09-22

  Vervaldatum:2025-09-23

  Scope / Range:Non-woven fabric production line

  Uitgegeven door:UDEM

Contactgegevens
CHANGZHOU JEREMIAH MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. James

Tel.: 13775115785

Fax: 86-519-88676387

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)